Wedstrijdbroek Performer voor dames, ruitersport, wit
59,99 €*

Reviews on

Wedstrijdbroek Performer voor dames, ruitersport, wit

4.2 / 5 16 beoordeling
14 gebruikers bevelen dit product aan
  • 08 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Prettige broek met goede prijs/ kwaliteit

    Ik heb de broek nu 1,5 maand in gebruik. Hij past goed, zit fijn en ik vind hem mooi. Verandert niet van grote na gebruik of wassen. Ik rijd dagelijks 2 paarden en de broek doet absoluut niet onder voor de bestaande a-segment rijbroekmerken. Wat mij betreft zou ik de kleurcollectie uitbreiden. En een model met (nep) lederen zitvlak toevoegen.

  • Vrouw
    20-29
    21 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne broek en staat erg mooi
    Fijne dunne stof maar toch stevig (tot nu toe) Knievlakken zijn ook aan binnenkant erg stroef

    Tot nu toe erg fijne en stevige broek, bij mij zijn benen goed strak maar bij taille wat los maar blijft goed zitten, ook met een riem evt op te lossen. Geen klittenband is fijn en ook de kunstleren knievlakken geven veel grip, wel wat stroef bij het aan en uittrekken van de broek.

  • 22 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Schuurt

    Niet mijn favoriete rijbroek. De stof waarmee die gemaakt is is heel ruw. Gaat schuren na een tijdje. Pasvorm is wel goed

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Wicky,
    Bedankt voor je review over de rijbroek performer 500.
    Zou je me kunnen laten weten waar de rijbroek precies schuurt? Dan kan ik dit doorgeven aan ons productie team.
    Zo kunnen we de rijbroek in het vervolg verbeteren.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • 25 May 2016
    That review has been deposited on this product version
    mooie broek

    Ik vind het een erg mooie broek om te zien, als je de broek net aantrekt zit hij super netjes, een paar uurtjes later, rekt de broek een stukje uit waardoor hij van voor en achter losjes gaat zitten. Wanneer hij gewassen is zit hij weer goed en een paar uur later zit hij weer erg wijd.

  • Vrouw
    20-29
    26 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super

    Soepel, mooie kleur

  • Vrouw
    20-29
    11 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne broek
    Mooi model, zit prettig slijtage

    Niet geschikt voor ruiters die vaker dan 3x per week rijden of meerdere paarden per keer rijden. Broek vertoont snel slijtage rondom de kniestukken.
    Verder een fijne pasvorm, wel een maatje groter dan normaal besteld.

  • Vrouw
    40-49
    09 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijne broek
    leuke uitziende broek met achter zakken uiteinde van de broek is niet prettig

    Fijne broek, al lijkt hij nu al weer ruimer te zitten dan toen hij nieuw was. Ik weet niet zo goed wat ik met de uiteinden moet doen van de pijpen, vind het wat onhandig, Lijken op sokken.

  • Vrouw
    20-29
    09 July 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Zeer comfortabele rijbroek
    Onderkant elastiek, zit heerlijk als 2e huid

    Doordat ik best wel lang ben zit normaal de klittenband net iets te hoog op mijn onderbeen dat ik er last van heb. Maar doordat deze broek onderaan elastiek heeft is dit probleem verleden tijd, hier ben ik echt super blij mee. Verder zit de broek als gegoten en voelt het als een 2e huid ipv een stugge broek.

  • 28 May 2015
    That review has been deposited on this product version
    Perfect

    Hele fijne broek en zit heel mooi! Nu net binnen en mee gereden zit heerlijk!

  • Vrouw
    30-39
    21 May 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne rijbriej
    50

    Echt een fijne rijbroek. Zit lekker, veel bewegingsvrijheid en ventileert goed

NAAR BOVEN