49,99 €*

Reviews on

Waterdichte, warme en ademende damesrijbroek Kipwarm zwart

4.5 / 5 21 beoordeling
21 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    05 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Prima broek
    Zit prima, inderdaad waterdicht, rekbaar te kleine broekzak gsm past er niet in

    Ik zou ook wel een jodphur versie willen van deze rijbroek. Dan valt de broek ook over je schoenen, ik rijdt met stalschoenen en dan loopt de regen er in.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    15 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Dames rijbroek Kipwarm
    warm en waterafstotend goed om buiten te rijden Minder rekbaar

    Zeer warme broek goed water afstotend

  • Man
    50-59
    13 December 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Superbroek
    Zit fantastisch en is erg praktisch zou ik niet weten

    Heb inmiddels alle 3 de kleuren en "woon" er ongeveer in.Fijn met het koudere weer,maar met stal uitmesten bvb blijft er geen vuil aanhangen, en wat je ook doet hij blijft gewoon super zitten. Ben er dus erg gelukkig mee.

  • Vrouw
    30-39
    05 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    rijbroek kipwarm.
    warm, houdt water tegen, zat heerlijk. had hem helaas iets te groot gekocht zakte af.

    heerlijke warme rijbroek die je ook nog eens drooghoudt.
    deze broek is ideaal voor de ruiter die veel buiten rijdt in alle weersomstandigheden, vuil haal je er makkelijk van af, en de prijs kwaliteit vergelijking is perfect.

  • Vrouw
    40-49
    04 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super fijne rijbroek
    Fijne broek voor een fijne prijs

    Broek zit heerlijk en is lekker warm .. en werkt ook nog als regenbroek

  • Vrouw
    50-59
    21 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Heerlijke broek
    Houdt je prima warm en droog. De broek zou over je laarzen moeten vallen

    Bij regen loopt het water er gewoon af. Houdt alleen met heftige regen er rekening mee dat het water via je broek je laarzen in loopt.

  • Man
    50-59
    23 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Superbroek
    Zit fantastisch zou ik niet weten

    Op aanraden van vriendin gekocht , en na de vele regenbuien heeft de broek zijn vuurdoop wel gehad. En ja hoor, hij blijft super waterdicht, pasvorm is goed en heel fijn bij de enkels elastisch ipv klitteband. Nu nog wachten op de zwarte in mijn maat,want die was uitverkocht. En wat ook heel fijn is dat er bij het borstelen de haren geen vat op hebben,ze vallen er gewoon vanaf !!

  • Man
    20-29
    16 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Waterdichte rijbroek
    Prijs en kwaliteit Niet

    Ik ben een jongen en draag een dames model
    Het zit erg lekker nu ik de rijbroek wat vaker aan doe merk je dat de broek heel goed aansluit aan je benen
    Het stoot echt het water goed af en met warmer weer ook goed te doen
    Ik heb al gelezen op andere reacties dat ik een maat kleiner moest bestellen en ik paste zelfs nog de 36 Ik Zit er zelf nog aan te denken er nog 1 te bestellen als reserve wel ziet de zwarte versie er inderdaad een beetje spannend eruit
    Het is een gave uitvinding en ben blij dat er eindelijk iets op de markt is wat veilig is en. Helpt

  • Vrouw
    40-49
    02 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Eindelijk rijden zonder natte koude benen
    Goed watwrdicht Best nog koud

    Fijne broek. Benen blijven droog in de regen. Broek is zacht gevoerd, maar ik vind het niet heel warm.

  • Vrouw
    40-49
    24 February 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    paardrij broek
    erg mooi en top kwaliteit nvt

    erg mooi en misschien leuk in andere kleuren en erg sterke broek

NAAR BOVEN