Waterdichte, warme en ademende damesrijbroek Kipwarm zwart
49,99 €*

Reviews on

Waterdichte, warme en ademende damesrijbroek Kipwarm zwart

4.5 / 5 17 beoordeling
17 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    04 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super fijne rijbroek
    Fijne broek voor een fijne prijs

    Broek zit heerlijk en is lekker warm .. en werkt ook nog als regenbroek

  • Vrouw
    50-59
    21 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Heerlijke broek
    Houdt je prima warm en droog. De broek zou over je laarzen moeten vallen

    Bij regen loopt het water er gewoon af. Houdt alleen met heftige regen er rekening mee dat het water via je broek je laarzen in loopt.

  • Man
    50-59
    23 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Superbroek
    Zit fantastisch zou ik niet weten

    Op aanraden van vriendin gekocht , en na de vele regenbuien heeft de broek zijn vuurdoop wel gehad. En ja hoor, hij blijft super waterdicht, pasvorm is goed en heel fijn bij de enkels elastisch ipv klitteband. Nu nog wachten op de zwarte in mijn maat,want die was uitverkocht. En wat ook heel fijn is dat er bij het borstelen de haren geen vat op hebben,ze vallen er gewoon vanaf !!

  • Man
    20-29
    16 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Waterdichte rijbroek
    Prijs en kwaliteit Niet

    Ik ben een jongen en draag een dames model
    Het zit erg lekker nu ik de rijbroek wat vaker aan doe merk je dat de broek heel goed aansluit aan je benen
    Het stoot echt het water goed af en met warmer weer ook goed te doen
    Ik heb al gelezen op andere reacties dat ik een maat kleiner moest bestellen en ik paste zelfs nog de 36 Ik Zit er zelf nog aan te denken er nog 1 te bestellen als reserve wel ziet de zwarte versie er inderdaad een beetje spannend eruit
    Het is een gave uitvinding en ben blij dat er eindelijk iets op de markt is wat veilig is en. Helpt

  • Vrouw
    40-49
    02 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Eindelijk rijden zonder natte koude benen
    Goed watwrdicht Best nog koud

    Fijne broek. Benen blijven droog in de regen. Broek is zacht gevoerd, maar ik vind het niet heel warm.

  • Vrouw
    40-49
    24 February 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    paardrij broek
    erg mooi en top kwaliteit nvt

    erg mooi en misschien leuk in andere kleuren en erg sterke broek

  • Vrouw
    20-29
    14 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    waterdichte rijbroek fouganza
    echt waterafstotend en warm te strak bij knieholte en hij wordt breder

    Helaas is de broek erg strak in mn knieholte en de band is wat breder geworden zodat ie wat afzakt tijdens de stal werkzaamheden

    Antwoord van Wed'ze :

    Best Puck,
    Bedankt voor je review over de broek kipwarm.
    Wat vervelend dat de broek niet helemaal lekker zit. We zullen je feedback meenemen in de verdere productie van dit model.
    Je hebt garantie op de broek dus mocht je de broek toch willen retourneren is dit geen probleem.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    06 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super rijbroek zit lekker en moderne uitstraling
    Zit lekker is warm maar niet te

    Geen opmerkingen

  • Vrouw
    20-29
    09 December 2015
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    fijne broek
    warm en waterdicht niet geschikt voor lange benen!

    Zeer fijne en comfortabele broek. Maar helaas is deze broek minder geschikt voor iemand met lange benen. de broek valt erg kort uit.

  • Vrouw
    30-39
    08 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima aankoop voor de prijs
    medium warm, waterdicht Maatvoering klopt niet, net iets te kort

    Maatvoering is italiaanse maatvoering, neem dus maatje groter dan normaal. Daarnaast minder geschikt als je lange benen hebt. Voordeel dat ze waterdicht zijn, wind tegen houden en dat er prima in te rijden is. Goede aankoop voor de prijs.

NAAR BOVEN