Het merk

19 Tips
Pages
HET JUISTE MATERIAAL KIEZEN
Quelle couleur de tapis pour mon cheval ?

Een nieuwe set kopen voor je paard is een uitstekende manier om het einde van de vakantie te verzachten. Je vindt het waarschijnlijk niet leuk om eraan herinnerd te worden, maar het is tijd om je badpak op te bergen en je boekentas en/of computer weer boven te halen.

UITRUSTING VAN HET PAARD
précaution-transport-cheval

Of je je paard nu meeneemt op vakantie of deelneemt aan een wedstrijd, bereid het vervoer van je paard altijd goed voor zodat hij in optimale omstandigheden kan reizen. 

(1)
WERKEN MET PAARDEN
trotting mode d'emploi

Eindelijk is het mooie lenteweer er weer (of toch bijna). Zin om opnieuw te genieten van mooie tochten in de frisse lucht? Maak je geen zorgen: wij hebben een programma voor je klaar om je paard weer in vorm te krijgen en zijn uithoudingsvermogen te verbeteren.

BEGINNEN MET PAARDENSPORT
les bienfaits de l'équitation

Mocht je er nog aan twijfelen: paardrijden is uitstekend voor de gezondheid! Het is een echte outdoorsport en heeft niets dan voordelen voor het lichaam. Ontdek hier in detail al het goede van deze sport. 

(6)
WERKEN MET PAARDEN
distances barres au sol

Drafbalken zijn ideaal voor het trainen van de cadans, de regelmaat en zelfs de lengte van de passen.

(4)
PAARDENVOER

In een natuurlijke omgeving brengt een paard meer dan de helft van zijn tijd door met grazen. Wanneer de mens echter de voeding van het paard voorziet, dan is zijn rantsoen niet altijd aangepast.

(2)
DE TIPS VAN BENJAMIN AILLAUD

De schouderbinnenwaarts ligt aan de basis van het werk op twee vlakken. Je kan de oefening in drie gangen uitvoeren. Het is een uitstekende oefening om het paard soepeler te maken en zijn achterhand te activeren terwijl hij ontspannen is.

(1)
DE TIPS VAN BENJAMIN AILLAUD

Het oprekken van de bovenlijn is een veelgebruikte oefening om de spieren van het paard soepeler te maken, voornamelijk bij het begin en aan het einde van de training.

(2)
NAAR BOVEN