Het merk

22 Tips
Pages
Het merk

Is je paard een brok energie? Weet je niet meer hoe je ermee moet omgaan doordat het zo onuitputtelijk is? Vooraleer je beslist een steviger bit te gebruiken of alle pogingen om je temperamentvolle paard te temmen staakt, geven we je enkele mogelijke oplossingen.

 

(4) 1
Het merk

Je hebt niet het geluk een overdekte manege te hebben in de winter? Geen paniek. Weet dat zelfs sommige topruiters het hele jaar door buiten trainen met hun prijspaard. Alles draait om een goede uitrusting, zodat de regen geen spelbreker kan zijn.

(3) 2
HET JUISTE MATERIAAL KIEZEN
Quelle couleur de tapis pour mon cheval ?

Een nieuwe set kopen voor je paard is een uitstekende manier om het einde van de vakantie te verzachten. Je vindt het waarschijnlijk niet leuk om eraan herinnerd te worden, maar het is tijd om je badpak op te bergen en je boekentas en/of computer weer boven te halen.

(3)
UITRUSTING VAN HET PAARD
précaution-transport-cheval

Of je je paard nu meeneemt op vakantie of deelneemt aan een wedstrijd, bereid het vervoer van je paard altijd goed voor zodat hij in optimale omstandigheden kan reizen. 

(3)
WERKEN MET PAARDEN
trotting mode d'emploi

Eindelijk is het mooie lenteweer er weer (of toch bijna). Zin om opnieuw te genieten van mooie tochten in de frisse lucht? Maak je geen zorgen: wij hebben een programma voor je klaar om je paard weer in vorm te krijgen en zijn uithoudingsvermogen te verbeteren.

(2)
BEGINNEN MET PAARDENSPORT
les bienfaits de l'équitation

Mocht je er nog aan twijfelen: paardrijden is uitstekend voor de gezondheid! Het is een echte outdoorsport en heeft niets dan voordelen voor het lichaam. Ontdek hier in detail al het goede van deze sport. 

(8)
WERKEN MET PAARDEN
distances barres au sol

Drafbalken zijn ideaal voor het trainen van de cadans, de regelmaat en zelfs de lengte van de passen.

(6)
NAAR BOVEN