Synthetische singel Anatomic ruitersport bruin - maat 125 tot 145 cm
19,99 €*

Reviews on

Synthetische singel Anatomic ruitersport bruin - maat 125 tot 145 cm

3.9 / 5 10 beoordeling
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    24 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fijne onderhoudsarme singel
    Makkelijk reinigen,ring voor hulpteugel,anatomisch Niet in kortere maat, 1zijdig elastiek

    Fijne singel, en mijn paard, die snel wondjes krijgt, krijgt dat van dit materiaal niet. Fijn voorgevormd, minder geschikt als singelplek ver naar voren ligt. Makkelijk schoon te maken na een bosrit.
    Zou graag tweezijdig elastiek zien, en ook kortere maten. 125 eigenlijk te lang, en deze is niet in 115cm te verkrijgen.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    15 March 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    gewoon
    pony krijgt drukplekken

    ik gebruik deze singel even en als ik een gaatje harder aansingel krijgt mijn pony drukplekken en moet hij een week stil staan. met de singel is niks mis maar het materiaal is niet geschikt voor gevoelige paarden/pony's is wel op te lossen met een bontje er rond maar dat is ook niet de oplossing. het hangt er gewoon van af hoe je paard is.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste,

    Bedankt voor uw antwoord. We nemen het mee in onze product analyses.
    Indien u wenst, kan het het steeds retourneren in een Decathlon winkel naar keuze.


    Benchy PELGRIMS DSP Nature DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    22 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Singel
    Goede kwaliteit singel

    Fijne singel met elastiek voor het makkelijk aansingelen.
    In het midden een ring voor hulpteugels enz. aan vast te maken.
    Kortom een fijne singel.

  • Vrouw
    60 of ouder
    12 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Singel Anatomic zwart

    Ik doe er wel een singelhoes over

  • 21 May 2014
    That review has been deposited on this product version
    Welke maat moet ik pakken voor een c pony van 1m38
    Goedkoop Er staat bijna geen uitleg over de maat

    Welke maat moet ik pakken voor een c pony van 1m 38 ??

  • 11 January 2014
    That review has been deposited on this product version
    Welke maar singel zou ik nodig hebben
    - -

    Hallo,
    Ik heb zojuist het zadel fourganza synthia veelzijdigheid besteld voor een a pony en nou vroeg ik me af welke maat singel ik daarbij moet nemen???

  • 01 October 2013
    That review has been deposited on this product version
    Vraagje
    Mooi niets

    Mijn vraag is: 105 cm is een beetje te groot daar verschuift het zadel niog mee maar niet heel veel? zou 95cm dan niet te kort zijn?

    Antwoord van Wed'ze :

    Bedankt om je mening omtrent dit product met ons te delen. Ik raad je aan om een maat kleiner (95cm) te proberen. Indien je singelstoten voldoende lang zijn mag dit geen problemen opleveren.

    Met sportieve groeten,
    Jeroen Vanmalcot
    DSP Nature - Decathlon

    sanne find this answer useful

  • 30 July 2013
    That review has been deposited on this product version
    verkeerd
    mooi groot

    hallo , helaas heb ik een te lange singel gekocht kan ik die nog inruilen tegen een kortere ?

    Antwoord van Wed'ze :

    Bij Decathlon kunnen alle producten gedurende 365 dagen ingeruild worden, uiteraard op voorwaarde dat het nog in een verkoopbare staat is.

    Sportieve groeten,
    Jeroen Vanmalcot
    DSP Nature - Decathlon

  • 23 July 2013
    That review has been deposited on this product version
    haflinger
    mooi .

    welke maat zou ik moeten nemen voor een gemiddelde haflinger ?

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste klant,

    Normaal gezien zou u een maat 115 of 125 moeten kiezen.

    De keuze hangt af of het een modern type van haflinger is (deze zijn fijner gebouwd) waarvoor u maat 115 mag kiezen ,of een oudere type van haflinger is die meer gezet is in bouw waarvoor u een maat 125 mag kiezen.

    Hopelijk zult u zo de gepaste maat kunnen kiezen.

    Veel rijplezier,


    Charles Emmanuel Nélis
    Web Marketing Manager - Decathlon

  • 05 May 2011
    That review has been deposited on this product version
    vraagje
    mooi ringetje

    zit er aan deze singel een ringetje voor bv. het jachthalsnoer van fouganza ( Ref. 1307056 ) ik zou graag deze allebei kopen maar ik ben niet zeker.

NAAR BOVEN