44,99 €*

Reviews on

Ruiterhelm C700 zwart

4.1 / 5 25 beoordeling
23 gebruikers bevelen dit product aan
  • 22 April 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ruiterhelm Fouganza

    .

  • Vrouw
    20-29
    24 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Erg blij mee!
    Niet zwaar, zit lekker en is erg mooi! Geen tegenvaller

    Fijne cap, valt groot want ik heb bij deze een maatje kleiner maar hij is super mooi en voelt goed aan.

  • Vrouw
    24 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima!

    Fijne cap.....

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    14 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    mijn super cap
    zit perfect heb ik niet

    super goed super mooi en hij zit super lekker.

  • 11 October 2016
    That review has been deposited on this product version
    Heel hard

    Ik had de cap gekocht nu een paar maanden geleden en ik moet zeggen dat ik er niets blij mee ben, de cap is heel mooi enzo maar hij is extreem hard aan de binnenkant, alsof er gewoon steen zit, hierdoor krijg ik pijn aan m'n hoofd als ik rijd, NIET KOPEN DUS

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Amber,
    Bedankt voor je review over de cap C700.
    Wat vervelend dat de cap niet voldoet aan je verwachtingen.
    Je mag de cap kostenloos retourneren in een winkel naar keuze. Hier kan 1 van mijn collega's je adviseren bij een beter passend model.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    17 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Cap C700
    Licht in dragen

    Cap zit comfortabel en sluit goed af rondom de oren...

  • Vrouw
    50-59
    12 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Besteldepaardrijcap Fouganza
    Zit als gegoten, en ziet ergoed uit Geen

    Paardrijcap voldoet aan alle verwachtingen en heeft daarmee een goede prijs kwaliteitverhouding.
    Het bestellen via de winkel was niet makkelijk, ondanks dat we de klantenkaart mee hadden.
    Maar met 2 balies en 3 mensen ondersteuning alsnog geregeld.

  • Vrouw
    20-29
    22 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi, stijlvol en hij zit ook nog eens heerlijk.
    Alles -

    Mooie Cap! Paardrijden in stijl ;)
    de diamanten opdrukken maken het helemaal af
    Hij zit erg lekker en de maat is precies goed.
    ik ben erg blij met de Cap en de prijs kwaliteit verhouding is dik in orde!! Een dikke 10 dus.

  • Vrouw
    30-39
    28 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Mooie cap
    mooi geen

    Voor mij is de cap iets aan de ronde kant, maar hij zit verder goed genoeg. Maat klopt. Mooie cap om te zien voor weinig geld!

  • Vrouw
    30-39
    08 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super cap
    Zit fijn. Niet warm of zwaar. En een fijne pasvorm kinbandje eerst wat stug, maar word beter.

    Super fijne cap met een goede pasvorm.
    Zelfs op warme dagen niet te warm. En geen hoofdpijn wat ik bij m'n vorige cap wel had.
    Ik beveel deze cap zeker aan!

NAAR BOVEN