24,99 €*

Reviews on

Ruiterhelm C400 fluweel zwart - maten 50, 51 en 60 cm

4.3 / 5 11 beoordeling
11 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    25 January 2017
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Super voor beginners
    Beschermt goed

    Hoi ik ben Esra De Ruyter van paardenpraattv en ik raad deze helm zeker aan voor beginners. Zelf had ik de helm van 20 euro, maar deze beschrermt absoluut niet voldoende. Ik ben zeer tevreden over deze helm.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    21 January 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Terug gestuurd
    Mooi Te klein besteld

    Ik heb deze terug gestuurd omdat de maat niet goed was, maar krijg toch een mail om een beoordeling te schrijven dus bij deze

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Demi,
    Bedankt voor je review over de paardrijcap C400.
    Wat vervelend dat de e-mail alsnog gestuurd is. Deze wordt automatisch verstuurd na aankoop.
    Ik hoop dat je inmiddels de juiste maat hebt kunnen vinden. Als ik je hierin nog verder kan adviseren hoor ik dat graag.
    Ik heb je review van de site gehaald omdat het geen relevante informatie is voor toekomstige klanten over het product zelf.
    Mochten er nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    16 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    stevige cap
    mooie prijs

    Goede pasform

  • 12 October 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    paardrijcap

    Mooie cap, makkelijk verstelbaar

  • Vrouw
    40-49
    26 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima!
    Prijs-kwaliteitsverhouding

    Prima cap. Mijn dochter is er erg blij mee. Zit lekker.

  • 23 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Erg tevreden

    Prima prijs kwaliteit verhouding

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    29 March 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fantastisch!
    -Zit lekker, mooi, makkelijk te onderhouden, prijs -Geen verstelbare achterkant

    Ik vind het een goeie, fijne en zeker mooie paardrijcap. Helaas kan je wel niet de paardrijcap van achter groter of kleiner maken. Voor de rest vind ik prijs-kwaliteit TOP en zou hem zeker aanraden in het zwart want dat is ook heel mooi voor op wedstrijd maar je kan hem natuurlijk in de kleur wat jij wilt maar als je zit te twijfelen tussen zwart en een andere kleur zou ik zeker voor zwart gaan omdat dat dus mooier pas bij je wedstrijd tenue.

  • Vrouw
    40-49
    20 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    cap
    past prima. is zoals beloofd, snelle omruilservice geen

    geen

  • Vrouw
    50-59
    27 August 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne cap, zit lekker
    zit goed, bandjes goed te vestellen

    Is makkelijk schoon te maken. Bevalt heel goed

  • 40-49
    30 May 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Ruiterhelm
    Maat klopte precies

    Duidelijke website

NAAR BOVEN