69,99 €*

Reviews on

Rijschoenen Paddock met veters voor volwassenen bruin

4.7 / 5 17 beoordeling
17 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    16 March 2017
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Super fijne leren dophars

    Mooie fijne leren dophurs, sluit mooi en soepel. Ik gebruik ze in combinatie met de leren chaps en het vormt een mooi geheel.

  • Vrouw
    40-49
    14 March 2017
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Zeer fijne rijschoenen

    Ze hebben een goede pasvorm en zitten heel erg fijn.

  • Vrouw
    20-29
    26 October 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Super schoen voor een lage prijs
    prijs

    Ik heb diverse merken geprobeerd van alle soorten merken en prijsklasse. Deze schoen blijft voor mij de beste. Ik gebruik deze nu al enkele jaren, daar het wel zo is dat ik elk jaar nieuwe koop. Ik gebruik de schoenen intensief, met mesten, rijden, in de wei of gewoon zo op stal. Elke dag meerdere uren aangezien ik op stal werk. Zelfs nu ik genoodzaakt ben om met steunzolen te lopen zitten ze perfect.

  • Vrouw
    40-49
    16 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima
    zitten goed, leuk model vooralsnog niet, weet niet op langere termijn

    valt ietsje groot

  • Vrouw
    40-49
    28 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer tevreden
    mooi te combineren met de blauwe chaps

    mooie schoenen en goede pasvorm

  • Vrouw
    30-39
    12 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Casual boots
    stevigheid smalle & kleine schoen

    Stevige schoenen, voor dagelijks casual gebruik. Ideaal voor mensen met steunzolen.

  • 24 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Lekkere jodphurs

    Ze zitten lekker alleen ze vouwen wel snel dubbel maar ze lopen lekker en zitten perfect en met regen modder maakt niks uit hou altijd droge voeten

  • Vrouw
    40-49
    15 April 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Fijne rijschoen
    Zitten fijn en dat voor een mooie prijs!

    Bijna 1,5 jaar oud maar nu echt toe aan vervanging, dit lijkt misschien niet lang maar ze hebben dan ook alles gezien (water, mest e.d.) en weinig onderhoud gehad. Dezelfde schoen is al weer aangeschaft.

  • Vrouw
    40-49
    03 September 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    boots paddock veters zwart
    Goede schoen tegen een lage prijs

    Ik heb deze jophurs al eerder gekocht en ze bevallen heel erg goed. Daar waar andere binnen enkele maanden al uit elkaar vallen blijven deze jaren goed.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    29 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    korte rijbotten

    Deze rijbotten zitten zeer aangenaam & blijven goed in de beugel zitten

NAAR BOVEN