Rijlaarzen Joao voor volwassenen zwart - kuitmaat M
59,95 €*

Reviews on

Rijlaarzen Joao voor volwassenen zwart - kuitmaat M

3.9 / 5 16 beoordeling
13 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    Jonger dan 20
    26 July 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Rits doet pijn
    Mooie laarzen Hiel ligt altijd open door schurende rits

    Rits aanpassen zodat ze niet meer schuurt ter hoogte van de achillespees.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    24 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    paardrijlaarzen
    zitten prima

    laarzen zitten prima

  • 23 April 2016
    That review has been deposited on this product version
    Held goede en mooie laarzeb

    Hele mooie Laarzen
    Zitten goed

    Jammer van de verpakkig (ze zaten dubbel gevouwen in een doos)had ze livers niet dubbel gevouwen gezien

    Voorderest echt pracht Laarzen!

  • Vrouw
    20-29
    28 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Kwalitatief goede laars voor een leuke prijs
    Warme voering en stevige zool -

    Erg fijne laars voor een leuke prijs. De laars is niet ontzettend hard, maar dat vind ik juist erg prettig. In tegenstelling tot de reviews van anderen zakt de laars bij mij niet in. De rits blijft ondanks regen en zand goed lopen. Ik ben dus erg tevreden over mijn laarzen. Ze zijn mij ietsje aan de hoge kant, maar verder vallen ze perfect. Tijdens het rijden heb ik hier geen last van.

  • Vrouw
    20-29
    15 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mixed feelings
    Warm, met rits, fijn mee te rijden Pijn bij hak

    Mijn laarzen zakken een beetje naar beneden als ik loop, gevolg is dat het bij mijn enkel een beetje "gevouwen" is, hierdoor haal ik mijn hak open (Doe er nu van te voren al een grote pleister op, helpt redelijk goed). Ik heb de laars express een maat groter gekocht omdat ik dikke kuiten heb, het past nu net.

    Doch blij met m'n warme voeten en zolang ze goed omhoog gehezen blijven zijn het fijne laarzen

  • Man
    50-59
    15 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooie hoge laars, comfortabel, warm en voordelig
    Hoogte, gemak van aantrekken, comfort Verliest snel vorm en zakt in, valt relatief klein

    Naar aanleiding van de vermelding over de warme voering heb ik deze laars gekocht als winterlaars voor op straat. Het stijlvolle design en de hoogte spraken mij erg aan, en het gemak van een rits om er in te komen zou het aan- en uittrekken erg moeten vergemakkelijken. Na aankomst meteen aangetrokken en merkte dat de voetmaat iets aan de kleine kant was. In mijn geval geen probleem omdat ik eigenlijk een halve maat heb (41,5) dus de 42 viel voor mij precies goed. Heb je echter een echte maat 42 dan zou ik een maatje groter aanbevelen. het materiaal van de schacht is dun en van een soort 'sky' nep-leer gemaakt. Kan ook niet anders voor deze prijs. De voering (imitatie bont) is lekker warm. De rits sluit makkelijk maar is eveneens van budget kwaliteit. Ik verwacht dat de rits niet lang mee zal gaan maar dat zal moeten blijken. De schacht valt wat ruim om mijn been en kuiten. Op de website werd geen kuitmaat vermeld bij dit product, en dat is jammer. Ik begrijp dat er in de 'echte' winkel een keuze bestaat uit verschillende kuitmaten. Als dat op de website ook zo was geweest dan had ik beslist een krappere maat gekozen. Het draagcomfort van de laars is goed, loopt prettig en comfortabel, maar door de dunne schacht deukt de laars op meerdere plekken wel in tijdens het lopen en stilstaan, wat de uitstraling van de laars niet ten goede komt. Na ze 1x buiten gedragen te hebben merkte ik al dat de schacht bij het wegzetten van de laarzen wat inzakt. Een paar laarzenspanners is dus geen overbodige luxe als je ze netjes wil houden. Voor paardrijden heb ik ze nog niet gebruikt en ben ik ook niet van plan. Daar heb ik andere (stevigere) laarzen voor. Als 'mode' laars is het voor dit geld een leuke laars met klassieke uitstraling. Tijdens de koude dagen houden ze het onderbeen heerlijk warm. Ik kocht ze in de aanbieding van 69 Euro voor slechts 9,95. Voor dat geld is het absoluut geen miskoop. Maar voor de originele verkoopprijs van 69,95 zijn er betere / leukere alternatieven. Als ik het volle pond er voor had betaald dan had ik ze vanwege het dunne en (te) zachte materiaal en ondermaatse rits na aankoop meteen weer retour gestuurd voor dat geld. Maar voor nog geen tientje is het een leuke aankoop en fijn om te kunnen dragen op koude dagen.

  • Man
    30-39
    03 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    pijn
    snelle levering deze doen mij ontzettend pijn.doe ze niet meer aan

    Teleurgesteld in het product. Van te voren passen was toch beter geweest, de maat was goed, maar ze doen veel te veel pijn.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Renaldo,
    Bedankt voor je review over de rijlaarzen Joao.
    Het is inderdaad belangrijk laarzen goed te passen. Zou je kunnen aangeven waar de laarzen precies pijn doen?
    Komt dit door dat de maat niet juist is rondom kuit of komt het bijvoorbeeld door de dikte?
    We helpen je graag verder bij advies. Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat ook graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    07 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lekkere laarzen
    Voldoen prima. Toch koude voeten gekregen.

    Hele fijne laarzen voor een prima prijs.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    29 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    heerlijk warm
    aanzienlijk warmer dan rubberen laarzen geen

    geen zweetvoeten meer!

  • Vrouw
    40-49
    16 November 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Paardrijlaars (kunst)leder
    Goede pasvorm, blijven lang mooi

    Dit is tweede paar rijlaarzen van mijn zoon. Hij was uit de vorige uit gegroeid. Ze zien er mooi uit en blijven ook lang netjes. Niet veel onderhoud nodig.

NAAR BOVEN