Rijhandschoenen Riding voor volwassenen bruin
6,99 €*

Reviews on

Rijhandschoenen Riding voor volwassenen bruin

4.3 / 5 9 beoordeling
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    15 November 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Topkwaliteit voor een lage prijs
    Goede pasvorm Nvt

    De handschoenen zitten goed en beschermen de binnenkanten van de vingers. Zeker voor deze prijs een superproduct.

  • 50-59
    04 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer prettige paardrijhandschoenen
    Lekker dun, goed grip op teugels Geen

    Dit zijn geweldig prettige paardrijhandschoenen. Heerlijk licht en dun. Sluiten goed aan om je handen en bij de polsen door middel van klittenband. Absoluut geen transpirerende handen en goed grip op de teugels. Zeker aan te raden.

  • Vrouw
    20-29
    12 May 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    handschoenen
    handen zweten er niet in ze zijn wat small aan de vingers

    als ik ze aantrek spannen ze wat rond me vingers ondanks dat het een large is, maar uiteindelijk zitten ze wel aangenaam. mijn handen zweten niet als ik ze draag. de teugels blijven mooi op hun plaats. voor mij een prima product en ook niet duur. ik zou ze aanraden aan mensen die net zoals ik niet zonder handschoenen kunnen rijden.

  • Vrouw
    30-39
    20 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne handschoenen
    Goede pasvorm, ook voor kleine handen

    Mijn dochter van 7 gebruikt de handschoenen en is erg tevreden, ze zitten erg fijn en hebben een goede pasvorm.

  • Vrouw
    12 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima voor beginners

    Zitten strak

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    16 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    rijhandschoenen
    mijn dochter vind ze fijn zitten.

    Mijn dochter vind ze fijn zitten. Ze heeft betere grip op de teugels.

  • Vrouw
    30-39
    07 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    hele fijne handschoenen
    zitten heel fijn, een goede grip vallen iets kleiner uit

    Heb ze voor mijn dochter gekocht. Ze zegt dat ze heel fijn zitten en zorgen voor een goede grip. Ik vindt de prijs/kwaliteit verhouding heel goed.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    14 December 2014
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Handschoentjes
    Gaat lang mee. Schuurt, zeer luchtdoorlatend.

    Goed voor beginnende ruiters vanwege de lage prijs.

  • 20 February 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede keuze
    zitten fijn en je kan er perfect mee rijden niet waterdicht

    Ik had gehoopt dat ze waterdicht waren.

NAAR BOVEN