9,99 €*

Reviews on

Rijhandschoenen Grippy voor volwassenen en kinderen ruitersport bruin

4.4 / 5 10 beoordeling
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    Jonger dan 20
    21 December 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Nja gaat wel
    Mooi buitenkant, handig voor wedstrijden, Strak, niet veel meer grip

    Niet heel veel grip extra ofzo, is moeilijk om aan te trekken want is heel strak, maar als ik hem aanzit zit hij goed

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Amber,
    Bedankt voor je review over de witte paardrijhandschoenen grippy.
    Wat vervelend dat ze niet aan je verwachtingen voldoen. Zou het helpen om een maat groter te proberen?
    Je mag de handschoenen kostenloos ruilen en retourneren. Ook hoor ik graag wat je precies mist bij de handschoenen.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    12 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Die handschoenen schelen een jas
    Prettig materiaal, goede pasvorm, niet te warm. Geen.

    Geen zere handen meer na het paardrijden! Goede bescherming terwijl je nog steeds vrij kunt bewegen en voelen wat je met de teugels doet.

  • Vrouw
    50-59
    19 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    mooi afgewerkt dun handschoentje
    afwerking, kwaliteit maatvoering

    Helaas valt maat L klein uit, vergelijkbaar 6 (en ik draag 7), dus teruggestuurd in ruil voor groter. Hoop dat die past.

  • Vrouw
    50-59
    19 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    mooi afgewerkt dun handschoentje
    afwerking, kwaliteit maatvoering

    Helaas valt maat M echt klein uit, vergelijkbaar 4/5 (en ik draag 7), dus teruggestuurd in ruil voor groter. Hoop dat die past.

  • Vrouw
    50-59
    30 July 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    FOUGANZA Ruiterhandschoen
    Fijne handschoen, die mooi aansluit aansluit Moet met een half jaartje vervangen worden

    Deze handschoen sluit mooi aan de vingers zodat de grip op de teugel constant is. Het negeatieve puntje dat hij met een half jaar vervangen moet worden is eigenlijk een beetje zeuren... Het is een lichte handschoen die bij ons minimaal 8 uur in de week gebruikt wordt. Prijs/ kwaliteit verhouding is dus optimaal.

  • Vrouw
    40-49
    15 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Lange vingers
    Mooi en soepel Te lange vingers

    Mooie handschoenen die in de breedte goed passen maar de vingers zijn behoorlijk aan de lange kant, zeker een centimeter te lang bij iedere vinger....

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    16 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super fijne handschoen
    niet te warm/ goede grip geen

    Fijne handschoen, beveel hem aan iedereen aan

  • 20 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rijhandschoenen van fouganza
    Er stond veel uitleg bij de handschoenen,

    Mooie handschoenen ze zitten goed, je zweet er niet in

  • Vrouw
    20-29
    20 January 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Wedstrijdhandschoentjes
    Mooi afgewerkt, goed teugelcontact. Binnenkant is grauw.

    Fijne handschoentjes, goede prijs kwaliteit verhouding.
    Geen dikke stof, dus goed contact met de teugels.

  • Vrouw
    40-49
    03 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    handschoenen grip bruin
    soepel en mooie kwaliteit

    Tevreden

NAAR BOVEN