Paardrijkousen Basic volwassenen zwart 1 paar
2,99 €*

Reviews on

Paardrijkousen Basic volwassenen zwart 1 paar

4 / 5 9 beoordeling
8 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    20 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Dunne sokken
    Dunne sokken Te kort en verschil in stugheid

    Deze sokken zijn iets dunner dan de andere sokken van Fouganza wat fijner is. Maar helaas doordat ze maar in 1 maat te verkrijgen zijn, zijn de sokken helaas te kort. Komen tot de helft van mijn onderbenen. Alleen heb ik een paar waarvan 1 sok stugger is dan de andere. Hierdoor krijg ik de sok amper aan.

  • Vrouw
    50-59
    16 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    paardrij kousen
    zitten prima

    Snelle levering

  • 30-39
    07 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    1 maat perfecte paardrijsokken
    Zeer comfortabel sokken sluiten goed aan Geen

    Goed passende sokken sluiten goed aan ..

  • 14 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Super kousen.
    lekker zacht

    Lekker zacht en lekker warm, mijn dochter is er blij mee!

  • Vrouw
    20-29
    17 October 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooie sokken

    Ze zitten goed

  • Vrouw
    40-49
    13 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super kwaliteit
    one size - kan langer houden ook al groei je nog geen

    ben super tevreden - geen naden -zit perfect in de laarzen

  • Vrouw
    20-29
    09 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fijne rijsokken
    Zit heel fijn, plakt niet in laars kort

    Hele fijne sokken. Het aller grootste pluspunt is dat deze sokken niet blijven plakken in de laars, zelfs niet als je ze de hele dag aangehad hebt.

    Doordat ze one size zijn vallen ze bij mij wat aan de korte kant, maar dat is vooral omdat ik gewend ben dat mijn sokken net zo hoog komen als mijn laarzen.

  • Vrouw
    40-49
    15 April 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    paardrijkous
    mooie unikleurige rijkous,zit echt heelcomfortabel kousen zijn niet heel stevig.

    beveel deze kous aan mensen aan die de ruitmotiefjes ook zat zijn.
    Bij mij was de kous helaas na 2 weken intensief gebruik stuk.Toch zou ik de kousen aanraden omdat ze lekker zittten en niet te dik zijn.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Claudia,

    Allereerst bedankt voor je review over de Basic sokken volwassenen zwart. Wat fijn dat je de sokken wilt aanbevelen en dat ze lekker zitten.
    Wel vervelend dat ze nu al stuk zijn gegaan. Je kunt de sokken omruilen in de winkel voor nieuwe, je hebt uiteraard gewoon garantie.

    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

    claudia find this answer useful

  • Vrouw
    30-39
    07 February 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne sokken voor een prima prijs
    Glad materiaal, makkelijk in en uit je laars.

    De sokken hebben een comfortabele katoenen voet, de rest is glad zodat je makkelijk in en uit je laarzen glijdt.

NAAR BOVEN