Paardrijbroek Fullseat voor kinderen marineblauw
29,99 €*

Reviews on

Paardrijbroek Fullseat voor kinderen marineblauw

4.4 / 5 14 beoordeling
13 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    04 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Een leuk en stevige paardrijbroek

    Een comfortabele rijbroek, wat mijn meisje van 9 betreft. De binnen been voering helpt je goed in de zadel te blijven zitten.

  • Man
    60 of ouder
    01 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Cadeautje
    n.v.t. n.v.t.

    Kan moeilijk oordeel geven over de broek. Was cadeautje voor kleindochter .
    Is hier heel tevreden over dus.... beststelling snel en correct uitgevoerd.

  • Vrouw
    30-39
    11 June 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Stevig in het zadel
    meer grip/houvast ,minder schuiven. n.v.t.

    Mooie broek ,leuke kleuren en zit prima. Prijs is meer dan goed, zeer gunstig voor een fullseat kinderrijbroek zeker als de kinderen volop in de groei zijn. Mijn dochter geeft aan dit veel fijner ze vinden omdat ze hiermee minder over het zadelvlak glijdt en de benen hebben ook meer grip.

  • Vrouw
    40-49
    17 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooie broek voor een prima prijs
    Goed zittend model Geen

    Ik heb geen op of aanmerkingen, ik weet waar ik mijn volgende broeken ga bestellen bij Decathlon

  • Vrouw
    40-49
    22 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Paardrijbroek kinderen marineblauw
    goede pasvorm voor mijn dochter die erg smal is.

    fijne broek, blijft goed ook na diverse keren wassen

  • Vrouw
    40-49
    15 January 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne wedstrijdbroek
    smalle pasvorm, mooi materiaal

    Erg fijne broek met een mooie smalle pasvorm. En een hele mooie prijs.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    29 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Smal model, zonder klitteband maar wel erg kort
    Mooie kleur, geen klitteband, niet duur Valt kort, geen stevige stof

    Eigenschappen en hoe het bevalt

  • Vrouw
    30-39
    16 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    moeilijk schoon te krijgen

    Na een keer rijden in de regen wordt het kunstleren ztivlak niet meer schoon, een beetje extra boenen met zeep leverde allen maar pluizen op

  • Vrouw
    30-39
    15 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    mening paardrijden broek fullseat
    Het is een mooie broek kwaliteit is ook goed Al een maat groter besteld maar nog te krap

    Ik had de broek al een maat groter besteld alleen bleek hij nog heel krap te zitten. Ik weet dat een broek gesloten moet zitten alleen niet zo strak dat je de knoop bijna niet dicht krijgt. Ik zou de maten even veranderen op de site want ik denk dat er meer mensen met dit probleem zijn. Ook.al wordt dit niet vermeld.

  • 07 July 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima rij broek
    Hij zat heel netjes, en zit lekker Geen,

    Zit als gegoten bij m'n dochtertje!! Rijd er elke wedstrijd in!

NAAR BOVEN