Lichte damesrijbroek Training Mesh camel/bruin
44,99 €*

Reviews on

Lichte damesrijbroek Training Mesh camel/bruin

3.9 / 5 8 beoordeling
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    15 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Zeer prettige dunne, lichte rijbroek
    Licht, perfect voor de warme zomerdagen

    Met de warme zomerdagen is deze rijbroek een uitkomst. Voelt aan als een tweede huid. Droogt gauw op wanneer nat geworden. Door de kleur word de broek ook niet extra warm. Geeft voor mij voldoende grip in het zadel. Echt een aanrader!

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    09 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    goede broek
    goede broek voor in de warmte te rijden

    vind dit een super goede broek om mee te rijden draag hem 2 - 3 keer per week en vindt er niets slecht aan. ben er mee op het strand geweest en voelde de wind zelfs amper door de broek! als er water opkomt droogt het snel op.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    04 January 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Super fijne zomerbroek
    Fijne dunne broek, slijt niet snel! De stof is wat aan de gladde kant

    Ik draag de broek gemiddeld 1 a 2 keer per week. Erg fijn dun materiaal, super voor in de snikhete zomer! De stof droogt snel, dus een watergevecht op stal of samen douchen met je paard is geen probleem ;p

    Een puntje waar nog naar gekeken moet worden bij het verder ontwikkelen van deze broek is de gladde stof.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    31 July 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    the gladde broek
    De broek kleed af. het is een te gladde broek

    Het is een te gladde paardrijbroek. Je kunt hier niet mee rijden want je glijd het zadel uit. Dus deze broek raad ik niet aan voor het rijden.

    Antwoord van Wed'ze :


    Beste M. Dijkstra,
    Bedankt voor je review over de broek training mesh zwart.
    Wat vervelend dat je hem als glad ervaart tijdens het paardrijden dit is natuurlijk niet de bedoeling!
    Wij zullen je feedback doorgeven aan de product manager zodat de rijbroek in de toekomst verbeterd kan worden.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

    Myrna find this answer useful

  • Vrouw
    40-49
    27 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goeie zomerrijbroek
    luchtig, eindelijk een niet warme rijbriek niet in kindermaten verkrijgbaar,denk ik toch

    Zie negatieve punten

  • Vrouw
    50-59
    04 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Broek training mesh grijs
    Zit heerlijk, dunne luchtige stif, mooie hoge band Broek is wat glad

    Broek niet te hoog optrekken, geeft liplees effect doir dunne zomerstof

  • Vrouw
    30-39
    11 June 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super zomer rijbroek
    Dun, aansluitend model, goed ademend Geen

    Super fijne dunne rijbroek voor de zomer.
    Goed ademend en sluit aansluitend, de maat is ook echt de maat die je besteld qua pasvorm.

  • 06 June 2014
    That review has been deposited on this product version
    zeer fijne 'zomerrijbroek'
    fijne dunne stof,mooi aansluitend,echte sportbroek iets glad materiaal

    zeker een aanrader, fijne luchtige broek wel ietwat gladde stof, wat de broek helemaal ideaal zou maken is als er een extra zitvlak in gemaakt wordt zodat er meer grip is in het zadel.

NAAR BOVEN