Kinderzadel in kunststof initiatie, roze en zwart
119,99 €*

Reviews on

Kinderzadel in kunststof initiatie, roze en zwart

3.4 / 5 10 beoordeling
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    23 March 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Te klein voor minshet
    leuk zadel geen idee, niet kunnen gebruiken wegens niet passe

    Het zadel heb ik gekocht voor onze mini-shetlander met korte rug.
    Voor hem was het zadel veel te lang. Het lijkt mij meer een 12 inch zadel dan een 10 inch maar ik heb het niet nagemeten.
    Verder geen ervaring met het zadel, ik heb het teruggebracht wegens niet passen, dat was geen probleem.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    14 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    kinderzadel
    zit lekker. kei hard zadel. niet fijn voor je paard.

    Je kan lekker zitten in het zadel. Schuift niet. Alleen het zadel is kei hard. Totaal niet fijn voor een paarden rug. Het moet versoepelen na een paar keer rijden. Dit is onzin. Na aankoop kan het zadel niet terug. Omdat hij gebruikt is. Ik raad dit zadel sterk af !! Weg gegooit geld.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Denise,

    Bedankt voor je review.
    Vervelend dat het zadel niet soepel wordt en hard blijft. Dit is inderdaad niet de bedoeling. Omdat je er op deze manier niks aan hebt, wil ik je aanbieden om het zadel terug te sturen of in de winkel terug te brengen. Tevens zal ik je feedback doorgeven aan het merk Fouganza zodat zij het zadel kunnen verbeteren voor volgend jaar.
    Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    14 November 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    de maat

    er staat bij dat het 10inch is en geschikt voor ruiters tot en met 1m20
    mijn zoontje is 6 jaar en 1m25 is dit zadeltje dan al te klein voor hem?

  • Vrouw
    50-59
    24 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    kinderzadel initiation br/bl
    past goed op welsh pony A geen

    het zou prettig zijn als je een maar kan kiezen voor de bijgeleverde singel
    de singel is erg kort .Nu moesten wij nog extra een langere singel kopen bij dit zadel

  • 12 August 2015
    That review has been deposited on this product version
    goed zadel

    Zadel past op onze pony van 1.17. Geen shet maar wel breed gebouwd (dartmoor) handig dat kinderen t zadel zelf kunnen dragen. Het zadel dat eindelijk past na veel verschillende te hebben geprobeerd. Snelle en keurige levering!

  • 14 July 2015
    That review has been deposited on this product version
    zadeltje is wel ok

    Op zich is het een leuk zadeltje voor een goede prijs. Helaas blijft het op onze shet niet liggen... ik heb er al een staartriem aanhangen dan schuift het toch niet naar voor maar het blijft ronddraaien en niet mooi aansluiten. Goed om aan de hand te stappen maar niet om te rijden...

  • Vrouw
    20-29
    27 May 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    boomloos?

    is dit een boomloos zadel ?

  • Vrouw
    30-39
    20 November 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    goed shetlanderzadel
    degelijk, kindjes kunnen goed vasthouden slechts geschikt v shetlander

    Dit zadeltje is prima bruikbaar als kinderzadeltje op de shetlander, of op een pony zonder schoft met een brede rug. Onze A-pony heeft een kleine schoft, hiervoor is het zadel niet geschikt ! Het drukt zowel op schoft, als achter op haar ruggengraat. Wij moeten op zoek naar een ander zadel.

  • 20 May 2013
    That review has been deposited on this product version
    leuk kinderzadeltje voor de aller kleinste
    stevig en de kinderen kunnen zich goed vast houden geen

    geen

  • 16 April 2013
    That review has been deposited on this product version
    ponymaat?
    prijs /

    Voor welke pony maat is dit zadel geschikt?

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste,

    Dit zadel is voor pony's 'in het algemeen' geschikt dus tot 1m30 schofthoogte.

    Niettemin, de maat van een zadel hangt niet af van het paard, maar wel van de ruiter.

    Dus dit is een zadel voor kinderen tot ongeveer 10 à 12 jaar.

    Met sportieve groeten,


    Charles Emmanuel Nélis
    Web Marketing Manager - Decathlon

NAAR BOVEN