kinderrijlaarzen Schooling zwart - maat 28 tot 34
11,00 €*

Reviews on

kinderrijlaarzen Schooling zwart - maat 28 tot 34

4 / 5 23 beoordeling
21 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    10 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kinder Rijlaarzen
    Goede laarzen Geen.

    Tijdens transsport wat vervormd, ze zaten wat verfrommeld in de verpakking !!!

  • Vrouw
    30-39
    05 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima laarzen snel geleverd
    Mooie kwaliteit voor de lage prijs

    Prima paardrijlaarzen voor mijn dochter die net is begonnen
    Mooie prijs en zitten keurig

  • Vrouw
    23 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede goedkope laarzen

    Aangenaam verrast door de prijs. Prima eerste stel rijlaarzen voor mijn dochter.
    Ze trekt de laarzen makkelijk aan en ze glijden niet van haar benen wanneer ze op de pony zit.

  • 22 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede laarzen

    -

  • Vrouw
    30-39
    08 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fijne laarzen

    fijne laarzen.

  • 06 September 2016
    That review has been deposited on this product version
    Lompe vorm

    Op het plaatje zien ze er gestroomlijnder uit dan in het echt. In het echt zijn ze vrij breed en lomp. Maar voor 11 euro prima mits je kind brede voeten en brede kuiten heeft.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Merel,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review over de paardrijlaarzen Schooling van Fouganza.
    Dit helpt onze klanten om gemakkelijker een keuze te kunnen maken.
    Wat jammer om te horen dat de laarzen niet konden voldoen aan de verwachting.
    Ik wil je er graag op wijzen dat je de laarzen kan retouneren. Dit kan in 1 van onze winkels of door een retour aan te maken op je account op decathlon.nl
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.


    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    21 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Paardrijlaarsjes
    Snelle levering, prima laarsjes voor n nette prijs Geen

    De email die vanuit jullie werd verstuurd ivm levering kwam een dag nadat ze afgeleverd waren. Opzich niet erg wat mij betreft maar wellicht kan u hier wat aandacht aan schenken.

  • Vrouw
    30-39
    27 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prachtige rijlaarzen voor kind
    Mooie goed aansluitende rijlaars materiaal is van plastic ademt dus niet

    Voor mijn dochter als beginnend ruiter zijn dit perfecte rijlaarzen, zitten goed en zijn stevig.

  • 30-39
    22 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Regelaars extra hoog
    Goedkoop Niet echt "rijlaars" maar meer regenlaars

    Je kunt het amper een rijlaars noemen. Het is eerder een hoog uitgevallen regenlaars. Echter, als je een dochter hebt die eens gaat paardrijden of net begint is dit ruimschoots voldoende.

  • Vrouw
    20-29
    01 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    paardrijlaarzen
    Zitten goed mijn nichtje is er heel blij mee

    Ze zien er echt super degelijk en leuk uit!

NAAR BOVEN