Kinderrijbroek Bicolor marineblauw / fuchsia
19,99 €*

Reviews on

Kinderrijbroek Bicolor marineblauw / fuchsia

4.3 / 5 22 beoordeling
20 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    22 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super
    super broek goede kwaliteit

    nichtje super blij met broek.

  • Vrouw
    40-49
    02 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rijbroek
    45 1

    De rijbroek was goed

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    24 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rijbroek
    Zit lekker, ziet er leuk uit, mooie prijs

    Zie positieve punten

  • Vrouw
    50-59
    18 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    paardrijbroek fouganza
    uitstekende pasvorm. geen

    Valt klein

  • Vrouw
    40-49
    18 April 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Optimale service
    Top Niets

    De eerste paardrijbroek was te groot en tijdens de retournering kon ik meteen een maat kleiner bestellen die binnen 1 week op de mat lag. Helemaal top

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    29 March 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    TOP
    -Zit lekker, mooie kleuren, hele set verkrijgbaar

    Ik heb de ze broek nu 3 maanden en ik heb nog een paar broeken maar ik grijp toch het snel naar deze. De broek heeft mooie kleuren en ik heb gisteren nog wat dingen gekocht bij decathon in deze zelfde kleuren. Ik heb dus nu een volledige set. Broek, polo met lange mouwen, sokken, zweep, poetskist en handschoenen allemaal in bruin/blauw. IK heb er enigzins ervaring mee en ik raad iedereen deze broek ook en prijs-kwaliteit is SUPER!!!

  • Vrouw
    40-49
    11 March 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    rijbroek bicolor: super! Blijft goed na wassen
    Heerlijk zacht rijbroekje met super pasvorm , Geen

    Ideale kinder rijbroek

  • Vrouw
    40-49
    26 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima rijbroek
    zachte stof, zit lekker en valt mooi geen

    Mijn dochters willen geen andere rijbroeken meer dan die van Fouganza omdat ze zo lekker zitten. Zeker nu er geen klittenband meer onderaan de pijpen zit, zijn ze helemaal fan. De kleuren zijn ook mooi en blijven ook mooi in de was.

  • Vrouw
    30-39
    25 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima broek.
    zit lekker en leuke kleur combinatie

    Fijn broekje voor de kids

  • Vrouw
    30-39
    10 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Slechte kwaliteit
    Leuke kleuren slijtplekken en gaten in de stof

    Slechte kwaliteit. De broek wordt eens per week een uurtje gedragen. Zonde van het geld.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Claudia,

    Bedankt voor je review.
    Vervelend dat de stof zo snel slijt. Ik zal navragen bij de productmanager of zij hiernaar kunnen kijken. Waar slijt de broek precies? Op de delen waarmee je op het zadel zit? Mogelijk kunnen ze op die plekken de stof verstevigen voor volgend seizoen.
    Als je wilt kun je in de tussentijd de broek retourneren door in je account een retour aan te maken.
    Ik hoor graag nog van je.
    Sportieve groet,
    Joost Boterman Web marketeer DECATHLON

NAAR BOVEN