Gogue Schooling ruitersport bruin voor paarden

Ref :
8363578
Pluspunt
Om het paard in de juiste richting te laten werken: houdt het hoofd van het paard vast, laat de hals zakken en ontwikkelt de rugspieren. Heel nauwgezet en opbouwend gebruiken.

4 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Voordelen

Gebruikscomfort
Zet het hoofd van het paard vast, laat de hals zakken, ontwikkelt de rugspieren.
Veelzijdigheid
Geschikt voor dressuurtrainingen en longeerwerk.
Gebruiksgemak
Vast te maken aan de singel en het kopstuk.
Compatibiliteit
Geschikt voor de meeste kopstukken.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Volnerfbuffelleer. Touw: polyamide. Gespen: vernikkeld messing.
Ontworpen voor
ervaren ruiters die hulp nodig hebben bij dressuurtrainingen of het longeerwerk van hun paard met een holle of geblokkeerde rug.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudsinstructies
Regelmatig hydrateren met leermelk of glycerinezeep. Het leer ongeveer één keer per maand voeden met een balsem of met leervet, naargelang van de gebruiksintensiteit en de weersomstandigheden.
Opslag Tips
Bij voorkeur weghangen in een droge ruimte bij gematigde temperatuur.
Gebruikslimiet
Enkel geschikt voor ervaren ruiters.

Bijkomende informatie

Gebruik
Enkel voor gebruik door ervaren ruiters. Het is raadzaam om je te laten begeleiden door een expert voor je eerste trainingen.
Afstelling
De gogue moet worden afgesteld in functie van de lichaamsbouw van het paard en het dressuurniveau. Het moet zeer nauwgezet en opbouwend worden gebruikt, want het paard is in een ietwat "verstijfde" houding die nogal pijnlijk kan aanvoelen na een tijdje. Daarom is er een sterke kennis nodig over de houding, het evenwicht, de aandrift en de voortbeweging van een paard dat gemonteerd en aan de longe is.
Bevestiging
De gogue wordt als volgt vastgemaakt: Hij is gemaakt van een leren riem dat onder de buik moet worden vastgemaakt. Aan de borstriem eindigt deze riem in een ring van waaruit twee touwtjes komen. Deze touwtjes glijden in de ringen aan weerszijden van het kopstuk dat verbonden is met een touwtje aan het hoofdstel, ze gaan door de ringen van het bit en worden opnieuw vastgemaakt aan de ring ter hoogte van de borstriem.
Onderhoudstips
Regelmatig hydrateren met leermelk of glycerinezeep. Het leer ongeveer één keer per maand voeden met een balsem of met leervet, naargelang van de gebruiksintensiteit en de weersomstandigheden.
Materiaal
Volnerfbuffelleer. Roestvrije gespen. Sluitingshaken in vernikkeld messing.

Users reviews

Schrijf als eerste een review

Een beoordeling plaatsen
NAAR BOVEN