49,99 €*

Reviews on

Damesrijbroek met rechte pijpen jeans grijs

4.08 / 5 12 beoordeling
11 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn alle beoordelingen betrouwbaar.

  • Vrouw
    21 maart 2017
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    goed

    had liever donkerblauw

  • Vrouw
    02 januari 2018
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    ongeschikt voor kleine mensen

    Voor mijn 1,63m waren de broekspijpen veel te lang en de taille ongemakkelijk hoog.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Louise,
    Bedankt voor je review over de paardrijbroek jeans.
    Wat vervelend dat de maat van de broek niet aan je verwachtingen voldoet.
    Helaas worden onze paardrijbroeken op dit moment alleen in een standaard lengte geproduceerd.
    Onze excuses voor het ongemak.
    Met sportieve groet,
    Sanne Digital sport leader DECATHLON

  • Vrouw
    60 of ouder
    30 oktober 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Jeans rijbroek

    Niet zulk soepel materiaal als de meeste synthetische rijbroeken - oogt goed, maar de binnenpijp lijkt kort in verhouding met de buitenpijp (die wel mooi over de schoenen valt). Maat okay, valt wat wijd bij de bovenbenen.

  • Vrouw
    30-39
    02 november 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Très déçue de la taille

    J'ai acheté une taille 46 mais l'étiquette note taille L/XL ce qui correspond à du 42/44 et surtout pas à du 46. Du coup je suis très déçue car je ne rentre pas dedans donc achat inutile. Dommage car il est magnifique !

  • Man
    60 of ouder
    11 oktober 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Très agréable à porter

    Pantalon confortable

  • Vrouw
    40-49
    02 oktober 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Satisfait

    Confortable, ligne sympa, mais taille petit, seul inconvénient

  • Vrouw
    50-59
    13 september 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Très bien

    Je l'ai utilisé pendant une randonnée assez intense, a bien résisté, confortable et pour moi qui suis grande pas trop court

  • Vrouw
    40-49
    31 juli 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Non testé : trop petit

    J'ai pris la même taille que le dernier pantalon d'équitation acheté chez decathlon environ 15 jour plus tôt et que les précédent d'ailleurs, impossible de rentrer dedans (je ne parle même pas de le fermer : juste déjà de pouvoir l'enfiler) alors que je suis au large dans les autres ... taille au dessus indisponible, je suis fort déçue : je pars pour 15 jours de rando et j'avais vraiment besoin d'un pantalon de rechange, plus le temps de chercher ailleurs.
    Sinon il a l'air plutôt bien fait.

  • Vrouw
    40-49
    30 juni 2017
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Bon produit

    Taille petit et... rétrécit au lavage...
    Sinon, très belle tenue, coupe très séyante, confortable et en ville comme à cheval, tissu très résistant. Je recommande sans retenue. Choisir simplement une taille au dessus de la sienne...

  • Man
    50-59
    02 maart 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Cadeau

    Ma femme est heureuse de ce pantalon d,équitation , bien sûr quelques jours auparavant ma femme avait dit que ça lui plairait et à son anniversaire peu de temps après je lui es offert !

NAAR BOVEN