Damesrijbroek Bicolor 500 zwart/grijs
29,95 €*

Reviews on

Damesrijbroek Bicolor 500 zwart/grijs

4.2 / 5 27 beoordeling
22 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    24 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne rijbroek
    Valt goed in maat Nvt

    Nvt

  • 50-59
    29 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super leuke Rijbroek
    Perfecte pasvorm Geen

    Deze paardrijbroek zit geweldig lekker. De pasvorm is prima en hij knelt nergens. Heel prettig zonder klittenband onderaan de pijpen. Leuk te combineren met het bijpassende shirt, kousen en vest.. Zeer zeker aan te raden als je eens wat anders wilt als zwart.

  • 50-59
    29 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super leuke Rijbroek
    Perfecte pasvorm Geen

    Deze paardrijbroek zit geweldig lekker. De pasvorm is prima en hij knelt nergens. Heel prettig zonder klittenband onderaan de pijpen. Leuk te combineren met het bijpassende shirt, kousen en vest.. Zeer zeker aan te raden als je eens wat anders wilt als zwart.

  • Vrouw
    50-59
    12 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Top
    Prima levering,zit heerlijk staat goed Nvt

    Fijne rijbroek,bevalt enorm de volgende bestel ik weer

  • 20-29
    16 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    paardrijbroek
    zit heerlijk let op valt ruim

    super fijne broek van joggingsstof

  • Vrouw
    40-49
    21 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Moeilijk te controleren wat de juiste maat is

    Ik heb maat 36 / S besteld. in de broek stond 34 XS en 36 S. Ik vind de broek klein uitvallen. Of ik toch de verkeerde heb ontvangen??? Controle is niet mogelijk omdat beide maten in de broek staan. het artikelnummer op de factuur klopt.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Erica,
    Bedankt voor je review over de paardrijbroek Bicolor 500.
    Het klopt inderdaad dat de paardrijbroeken wat kleiner uitvallen. Er word aan gewerkt maar voor nu kan je het beste altijd 1 maat groter bestellen.
    Als je een maat 36 nodig hebt bestel dan een 38. Ben je verder wel tevreden over de broek?
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

    Erica find this answer useful

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    15 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne en vrolijke broek
    Zit heel fijn en je kan er gewoon goed mee rijden Ik denk wel dat hij slijt bij heel veel gebruik

    Ik vind het een hele fijne broek, hij zit heel lekker en door het blauwe randje is het net wat vrolijker dan veel andere rijbroeken. Ik rijd ongeveer 2x per week en daar is die perfect voor..

  • 13 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    rijbroek

    Ik vind de rijbroek heel erg fijn zitten hij zit heel soepel en hij voelt heel zacht aan❤

  • 14 May 2016
    That review has been deposited on this product version
    Teleurgesteld
    mooie rijbroek Snel kapot

    Na goede ervaringen te hebben gehad met decathlon ging ik opnieuw voor een decathlon rijbroek toen mijn andere broek kapot was gegaan. Mijn andere rijbroek waren ook van de decathlon maar nog van het oude model dus niet meer te koop denk ik? Met mijn oude rijbroek heb ik minstens 6 jaar gedaan. De nieuwe was al na 2 maanden stuk aan de onderkant (komen gaten in het zwarte deel aan de onderkant). Erg jammer.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Dineke,
    Bedankt voor je review over de Bicolor 500 rijbroek.
    Wat vervelend om te horen dat de rijbroek nu al stuk is. Dit probleem hebben wij nog niet eerder gehoord.
    Zou je zo vriendelijk willen zijn om wat foto's van de rijbroek door te sturen? Dan kijken we even wat we voor je kunnen betekenen.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat ook graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • 40-49
    22 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fijne paardrijbroek
    Elastieken band onderaan

    Broek zit comfortabel bij mijn dochter. Leuke kleuren en accenten

NAAR BOVEN