14,99 €*

Reviews on

Damesrijbroek Accessy zwart

4.5 / 5 25 beoordeling
24 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    04 April 2017
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mijn dochter is zeer tevreden over de paarrijbroek

    Aanrader

  • Vrouw
    30-39
    26 March 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Erg gladde stof

    De stof is erg glad, waardoor je niet stevig in het zadel zit. Prima prijs-kwaliteitverhouding. Nette pasvorm

  • Vrouw
    20-29
    30 January 2017
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Prima broek!
    Sluit mooi aan! En gaat lang mee! /

    Ik rij elke dag en ik heb nu 3 van deze zelfde zwarte broeken. Ze zitten zo gemakkelijk! Ik heb ook erg lange benen en ook voor mij passen deze erg goed! Zeker een aanrader!

  • Vrouw
    20-29
    15 November 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Topkwaliteit voor een lage prijs
    Zit als gegoten, sterk materiaal Rekt iets op bij gebruik

    Eerlijk is eerlijk, het negatieve punt komt mij goed uit nu ik wat aangekomen ben, maar aan het begin was het vervelend dat de broek soms wat los zat. De broekspijpen sluiten onderaan ook niet helemaal aan. De kwaliteit is wel te gek, ik heb deze broek vorig jaar gekocht en rijd er nog steeds met veel plezier mee. Er is nog geen enkele beschadiging in de stof of naden te vinden.

  • Vrouw
    40-49
    31 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede rijbroek voor een goedkope prijs!
    Het zitvlak, beenstukken Pakt haren aan, is geen gladde stof .

    Zit lekker soepel, knelt niet en de maat valt ook goed uit.

  • Vrouw
    30-39
    26 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rijbroek
    Lekker flexibel stof Niet

    Zit goed op maat super snel bezorgt!!!

  • Vrouw
    30-39
    11 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima

    Prima rijbroek voor het geld. Zit comfortabel en past zoals verwacht. Nog geen ervaring met de duurzaamheid,

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    12 July 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    goede en fijne rijbroek!
    zit erg lekker en rijd fijn! ook goede kwaliteit

    zou er zo weer een kopen! heb er deze week alweer 2 besteld

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    29 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima rijbroek
    Lekker soepel vallende stof en prima kwaliteit Valt iets te wijd bij de middel

    Zou deze broek zo weer kopen

  • 14 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rijbroek
    Fijne stof Maattabel klopt niet

    Broek zit heerlijk, maar bestel maar 3-4 maten kleiner dan de maattabel aangeeft, want ze vallen heel ruim

NAAR BOVEN