Cross cap C700 ruitersport zwart
49,99 €*

Reviews on

Cross cap C700 ruitersport zwart

4.1 / 5 24 beoordeling
22 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    24 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Erg blij mee!
    Niet zwaar, zit lekker en is erg mooi! Geen tegenvaller

    Fijne cap, valt groot want ik heb bij deze een maatje kleiner maar hij is super mooi en voelt goed aan.

  • Vrouw
    24 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima!

    Fijne cap.....

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    14 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    mijn super cap
    zit perfect heb ik niet

    super goed super mooi en hij zit super lekker.

  • 11 October 2016
    That review has been deposited on this product version
    Heel hard

    Ik had de cap gekocht nu een paar maanden geleden en ik moet zeggen dat ik er niets blij mee ben, de cap is heel mooi enzo maar hij is extreem hard aan de binnenkant, alsof er gewoon steen zit, hierdoor krijg ik pijn aan m'n hoofd als ik rijd, NIET KOPEN DUS

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Amber,
    Bedankt voor je review over de cap C700.
    Wat vervelend dat de cap niet voldoet aan je verwachtingen.
    Je mag de cap kostenloos retourneren in een winkel naar keuze. Hier kan 1 van mijn collega's je adviseren bij een beter passend model.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    17 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Cap C700
    Licht in dragen

    Cap zit comfortabel en sluit goed af rondom de oren...

  • Vrouw
    50-59
    12 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Besteldepaardrijcap Fouganza
    Zit als gegoten, en ziet ergoed uit Geen

    Paardrijcap voldoet aan alle verwachtingen en heeft daarmee een goede prijs kwaliteitverhouding.
    Het bestellen via de winkel was niet makkelijk, ondanks dat we de klantenkaart mee hadden.
    Maar met 2 balies en 3 mensen ondersteuning alsnog geregeld.

  • Vrouw
    20-29
    22 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi, stijlvol en hij zit ook nog eens heerlijk.
    Alles -

    Mooie Cap! Paardrijden in stijl ;)
    de diamanten opdrukken maken het helemaal af
    Hij zit erg lekker en de maat is precies goed.
    ik ben erg blij met de Cap en de prijs kwaliteit verhouding is dik in orde!! Een dikke 10 dus.

  • Vrouw
    30-39
    28 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Mooie cap
    mooi geen

    Voor mij is de cap iets aan de ronde kant, maar hij zit verder goed genoeg. Maat klopt. Mooie cap om te zien voor weinig geld!

  • Vrouw
    30-39
    08 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super cap
    Zit fijn. Niet warm of zwaar. En een fijne pasvorm kinbandje eerst wat stug, maar word beter.

    Super fijne cap met een goede pasvorm.
    Zelfs op warme dagen niet te warm. En geen hoofdpijn wat ik bij m'n vorige cap wel had.
    Ik beveel deze cap zeker aan!

  • Vrouw
    20-29
    07 July 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Hele slechte kwaliteit
    Ziet er mooi uit Absoluut niet stevig + erg warm

    Ik rijd inmiddels al een tijdje met deze cap. Gisteren stootte mijn paard met zijn hoofd tegen mijn cap aan, met als gevolg dat er een stuk van de klep afbrak (!?!) dit moet toch niet kunnen? Ik snap dat als je valt met je cap dat je hem moet laten vervangen, maar iets onbenulligs als dit, daar moet een veiligheidshelm toch tegen kunnen? Ik weet niet of dit een productiefout is of ze zijn allemaal zo? Wel moet ik waarschijnlijk erg blij zijn dat ik nog nooit op mijn hoofd gevallen ben met deze cap, want als er al een stuk afbreekt als mijn paard met zijn hoofd per ongeluk tegen mijn cap aanstoot, dan wil ik niet weten wat er gebeurd als ik echt een smak op mijn hoofd maak.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste Nikki,
    Bedankt voor je review over de paardrijcap C700.
    Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Zoals aangegeven in eerder contact hoort de klep af te breken bij het stoten of een val in verband met de veiligheid. Dit is een van de veiligheidseisen omdat de klep anders je neus kan breken bij een val.
    De binnenschaal welke je hoofd beschermt is dan ook van een ander materiaal.
    Zoals aangeven zien wij alsnog graag foto's van de afgebroken klep om te bekijken of we nog iets voor je kunnen betekenen.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

NAAR BOVEN