Borstriem paard SCHOOLING zwart - maat paard
16,99 €*

Reviews on

Borstriem paard SCHOOLING zwart - maat paard

3.9 / 5 8 beoordeling
6 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    16 March 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Zeer degelijke martingaal
    zeer stevig en toch ook mooi afgewerkt nog geen ondervonden

    Ik gebruik deze martingaal nu al een jaar of 5 voor jumping & eventing wedstrijden alsook tijdens jachtritten.
    Ik ben er heel tevreden over. Ik hoop vooral dat dit product zeker in de collectie blijft zodat ik dezelfde opnieuw kan kopen eens de huidige versleten raakt (wat in alle eerlijkheid best nog wel een paar jaartjes zou kunnen duren daar er voorlopig nog steeds weinig of geen sporen van slijtage te zien zijn)

  • Man
    60 of ouder
    14 March 2015
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    PAARDEN
    UITSTEKEND materiaal

    geen doe zo verder

  • Man
    40-49
    20 January 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Perfect basic item
    zeer goede prijs/kwaliteit verhouding geen minpunten tot op heden ondervonden

    Clipsysteem in plaats van gespen zou het product gebruiksvriendelijker kunnen maken.

  • Vrouw
    20-29
    30 September 2014
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Maat is veel te groot
    Op zich mooie borstriem Maat klopt helemaal niet (veel te groot)

    Jammer genoeg klopt de maat niet. Verbinding naar singel was veel te lang in verhouding met de riempjes naar teugels.

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste,

    Allereerst wil ik u bedanken voor het vertrouwen in onze Decathlon producten.
    Indien deze borstriem niet aan uw wensen voldoet raad ik u aan om het product om te ruilen in uw dichtstbijzijnde Decathlon winkel (of desgewenst om een terugbetaling te vragen).

    Mijn excuses en bedankt voor uw begrip,
    Sportieve groeten,
    Jeroen Vanmalcot DSP Nature DECATHLON

    Mlyn find this answer useful

  • 14 May 2014
    That review has been deposited on this product version
    Te groot
    mooi en stevig te groot, de maten kloppen niet

    Wij hadden de martingaal in maat pony gekoch voor een D-pony. het is veel te groot. het paste wel beter bij een paard van 1m58 die normaal een cob heeft.

  • 04 February 2014
    That review has been deposited on this product version
    Maat
    Leuk /

    Hallo,
    Ik kan hier niet op zien welke maat dit is?
    Mvg

    Antwoord van Wed'ze :

    Beste,

    Dit product is enkel beschikbaar in maat FS (full size).

    Met sportieve groeten,
    Jeroen Vanmalcot
    DSP Nature - Decathlon

  • 23 November 2013
    That review has been deposited on this product version
    SUPER !!!
    het zadel schuift helemaal niet naar achteren !!! /

    elke ruiter aan te bevelen !!!

  • 08 September 2013
    That review has been deposited on this product version
    Bevestigen
    Handig Bevestiging

    Ik vraag me af hoe je het moet bevestigen?

    Antwoord van Wed'ze :

    Deze jachtborstriem heeft 3 hechtingspunten, ter hoogte van de teugels, de singel en het zadel. Op die manier combineer je in feite de functionaliteit van een martingale en een borsttuig.

    Met sportieve groeten,
    Jeroen Vanmalcot
    DSP Nature - Decathlon

    Sofie find this answer useful

NAAR BOVEN