boots ruitersport volwassenen Paddock veters zwart - maat 45
69,95 €*

Reviews on

boots ruitersport volwassenen Paddock veters zwart - maat 45

4.7 / 5 15 beoordeling
15 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    26 October 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Super schoen voor een lage prijs
    prijs

    Ik heb diverse merken geprobeerd van alle soorten merken en prijsklasse. Deze schoen blijft voor mij de beste. Ik gebruik deze nu al enkele jaren, daar het wel zo is dat ik elk jaar nieuwe koop. Ik gebruik de schoenen intensief, met mesten, rijden, in de wei of gewoon zo op stal. Elke dag meerdere uren aangezien ik op stal werk. Zelfs nu ik genoodzaakt ben om met steunzolen te lopen zitten ze perfect.

  • Vrouw
    40-49
    16 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima
    zitten goed, leuk model vooralsnog niet, weet niet op langere termijn

    valt ietsje groot

  • Vrouw
    40-49
    28 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer tevreden
    mooi te combineren met de blauwe chaps

    mooie schoenen en goede pasvorm

  • Vrouw
    30-39
    12 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Casual boots
    stevigheid smalle & kleine schoen

    Stevige schoenen, voor dagelijks casual gebruik. Ideaal voor mensen met steunzolen.

  • 24 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Lekkere jodphurs

    Ze zitten lekker alleen ze vouwen wel snel dubbel maar ze lopen lekker en zitten perfect en met regen modder maakt niks uit hou altijd droge voeten

  • Vrouw
    40-49
    15 April 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Fijne rijschoen
    Zitten fijn en dat voor een mooie prijs!

    Bijna 1,5 jaar oud maar nu echt toe aan vervanging, dit lijkt misschien niet lang maar ze hebben dan ook alles gezien (water, mest e.d.) en weinig onderhoud gehad. Dezelfde schoen is al weer aangeschaft.

  • Vrouw
    40-49
    03 September 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    boots paddock veters zwart
    Goede schoen tegen een lage prijs

    Ik heb deze jophurs al eerder gekocht en ze bevallen heel erg goed. Daar waar andere binnen enkele maanden al uit elkaar vallen blijven deze jaren goed.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    29 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    korte rijbotten

    Deze rijbotten zitten zeer aangenaam & blijven goed in de beugel zitten

  • Vrouw
    20-29
    09 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Super fijne rijschoen
    Makkelijk, comfortabel en aanpasbaar geen

    Super fijne maar vooral heel comfortabele rijschoen. Door de rits aan de achterkant is hij heel makkelijk aan en uit te doen en door de veters pas hij bij zowel heel smalle als de wat bredere voeten. In het begin voelt hij een beetje stijf maar je kunt er al gelijk vanaf dag één een hele dag mee lopen zonder ergens last van te krijgen.

  • Vrouw
    40-49
    10 June 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    supermooie schoenen
    veters voor aanpassen naar je voet geen

    Ik heb de schoenen nu 2 weken, eerst vond ik ze wat stijf maar na 3 keer op lopen zijn ze ingelopen en zitten ze heerlijk.
    Naast de veters vind ik de rits ook een echt pluspunt, zo kan je ze makkelijk aa en uit trekken zonder iedere keer op nieuw te veteren

NAAR BOVEN