Bodyprotector Safety 100 voor kinderen zwart
39,99 €*

Reviews on

Bodyprotector Safety 100 voor kinderen zwart

4.6 / 5 14 beoordeling
14 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    30 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Kwaliteit voor een betaalbaar product
    Niets

    Geen opmerking

  • Man
    30-39
    27 July 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Prijs/kwaliteit een super vestje
    Veilig, goedkoop, makkelijk Geen

    Mijn dochter startte begin vorig jaar met paardrijden, omdat ik nog enkele dochters heb kocht ik maar direct een beschermvest erbij, dus kan het nog door de andere 2 ook gedragen worden. Wat ben ik blij dat ik dat gekocht heb! Dochterlief is nu al 5 keer van haar paard gevallen, telkens zonder gevolg. als ze te groot wordt voor dit vestje, komt er zeker een volgend.

  • Vrouw
    30-39
    08 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    body Protector
    Het is een hele mooie stevige bodyprotector.

    We zijn zeer tevreden over de body Protector. Nadat je hem 15 min ong aan heb , vormt hij beter om je boven lichaam . Hij is echt goed en onze dochter zegt dat het wel lekker zit . Kwa cijfer een 8 5 echt aan te raden en de service ook super

  • Vrouw
    08 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede bodyprotector
    Flexibele protector, makkelijk aan te trekken

    .

  • Man
    40-49
    27 December 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Beste valvest!
    zie opmerkingen. Er is geen volwassenenversie meer te koop

    Ik heb 2 bodyprotectors:
    -1 Fouganza (level 2): Is nog nooit losgeschoten bij een val.Doordat men er zeer strak in zit heeft deze valvest een betere rugbescherming dan een soepele.
    -1 (duurdere) Harrys Horse (level 3) met blokjes die open schiet als ik val en hem met een bijkomende riem moet dragen.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    08 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Bodyprotector Safety 100 kind
    goede pasvorm, mooi om te zien geen

    Zit prima. Hindert tijdens het rijden geheel niet. Geeft een veilig gevoel

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    15 May 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Bodyprotector
    Er fijne bodyprotector /

    Heel fijne bodyprotector. Ik rij er dagelijks meerdere paarden mee ook op wedstrijden en nog altijd in prima staat! Heb vorig jaar een duurdere aan geschaft en moet eerlijk zeggen dat ik deze van Fouganza veel beter vind. Kwa prijs/kwaliteit echt een aanrader!

  • Vrouw
    40-49
    30 April 2015
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima protector voor de wekelijkse rijles
    makkelijk aan te doen. te warm in de zomer.

    Omdat onze dochter puur en alleen recreatief paardrijles heeft hebben wij gekozen voor deze bodyprotector met niveau 2 bescherming. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
    Ook erg goed geadviseerd door een Decathlon medewerkster!

  • 30-39
    11 January 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Goed veiligheidsvest
    zit stevig, goed vast te maken

    Na 1 rijles was mijn dochter er al aan gewend en vond ze hem fijn zitten.

  • Vrouw
    30-39
    03 January 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    bodyprotector is ok
    stevig en makkelijk aan te trekken erg stijf, waardoor kind minder kan buigen

    Protector is zinvol in paardrijlessen in groepen. Hij gaat eenvoudig aan. Kind kan minder goed bewegen, waardoor pony-knuffelen minder makkelijk gaat.

NAAR BOVEN