be connected innovation awards decathlon

STEM OP FOUGANZA VOOR DE INNOVATION AWARDS 2016!

(1)
Laat een opmerking achter

innovation awards 2016 decathlon

WAT ZIJN DE INNOVATION AWARDS?

De medewerkers van Decathlon streven er elke dag naar om innoverend te zijn. Eén keer per jaar krijgen ze tijdens de Innovation Awards de gelegenheid om het resultaat van hun inspanningen onder de aandacht van het publiek te brengen. Dit jaar wordt het evenement georganiseerd op § oktober in Le Zénith in Rijsel. Tijdens deze spetterende avond stemt het publiek in de zaal, op internet en in de winkels om het meest innoverende product van het jaar te kiezen.
Tien producten die innoverend zijn op vlak van gebruik, concept of technologie, nemen het tegen elkaar op. De ideale gelegenheid voor de teams om hun kennis naar voor te brengen.

 

WELK PRODUCT ZAL FOUGANZA VOORSTELLEN? 

Dit jaar brengt het team van Fouganza Be Connected
een product met een kleine sensor dat geplaatst wordt in een schouderbeschermer van lycra. BE CONNECTED wordt gekoppeld aan een gratis mobiele app en biedt je de mogelijkheid om op elk moment het welzijn van je paard na te gaan.
Het apparaatje registreert en analyseert de temperatuur- en vochtigheidscurven van je paard om het meest geschikte zadeldek te kiezen. 

 

HOE KAN JE FOUGANZA STEUNEN? 

Door op 6 oktober vanaf 19u30 een 5 te geven op de website van de Innovation Awards . 

 

FOUGANZA REKENT OP JOUW STEM!

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Score geven
Een beoordeling plaatsen
NAAR BOVEN