HOE KIES IK DE JUISTE KLEUR VOOR MIJN UITRUSTING?

HOE KIES IK DE JUISTE KLEUR VOOR MIJN UITRUSTING?

Laat een opmerking achter

Een nieuwe set kopen voor je paard is een uitstekende manier om het einde van de vakantie te verzachten. Je vindt het waarschijnlijk niet leuk om eraan herinnerd te worden, maar het is tijd om je badpak op te bergen en je boekentas en/of computer weer boven te halen. Gelukkig is het nieuwe schooljaar ook een gelegenheid om wat te gaan shoppen. 

Een nieuw zadeldek? Je droomt er voortdurend van, maar je hebt geen idee welke kleur je moet kiezen. Geen gemakkelijke beslissing, en een die al snel een echte hoofdbreker kan worden. We hebben het allemaal meegemaakt. Het is niet zo eenvoudig om ander toebehoren af te stemmen op het zadeldek van je paard. De mogelijkheden zijn legio en verschillen sterk naargelang van je keuze voor chic, discreet of flashy.

Om je het leven gemakkelijker te maken (en omdat de mensen bij Fouganza sympathiek zijn en je geen modeblunders willen laten begaan), hebben we een mooi overzicht gemaakt. Zo krijg je meteen een idee van de kleur die het best past bij je paard wanneer je een nieuw zadeldek koopt. 

Perfect om te delen met je vrienden en vriendinnen! We reken op jou! 

 

>> Klik op de afbeelding voor een grotere weergave. 

HOE KIES IK DE JUISTE KLEUR VOOR MIJN UITRUSTING?

To see all our saddle pads, follow this link

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Score geven
Een beoordeling plaatsen
NAAR BOVEN