2-in-1 outdoor deken Allweather ruitersport 200 g/450 g grijs - maat paard

Ref :
8366298
Pluspunt
Deze comfortabele en lichte deken is aanpasbaar om het paard een hele winter lang te beschermen.
149,99 €*

Voordelen

Warmte
Waterdicht deken met een polyfil wattering van 200 g/m² .
Waterdichtheid
Waterdichte en ademende stof. Waterdichte naden.
Stevigheid
Erg sterke stof van 1260 denier.
Aanpasbaarheid
"Higneck" model dat goed hoog op de schoft ligt om schuren te voorkomen.
Bewegingsvrijheid
Comfortplooien bieden de voorbenen veel bewegingsvrijheid.

DE KENMERKEN

Waterdicht
ja
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Hoofdvoering : 65.0% Polyester, Hoofdvoering : 35.0% Katoen Garnering : 100.0% Polyester Tweede voering : 100.0% Polyester
Ontworpen voor
paarden die in de wei staan, om ze de hele winter lang te beschermen tegen de kou en de regen.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

2-IN-1
De deken bestaat uit twee elementen, zodat je gedurende de winter kunt aanpassen hoe warm het moet zijn. Om het paard in het tussenseizoen te beschermen tegen de regen en de kou gebruik je alleen de waterdichte deken van 200 g Zodra het kouder wordt, kun je het onderdeken van 250 g toevoegen. Dit 2-in-1 systeem weegt heel wat minder op de rug van het paard dan wanneer je verschillende gewone dekens over elkaar legt.
ONDERDEKEN:
De onderdeken van 250 g heeft geen bevestiging vooraan om te vermijden dat het geheel te dik wordt en om wrijving tegen de borst te voorkomen, voor optimaal comfort voor het paard. De onderdeken kan niet alleen worden gebruikt.
BEVESTIGINGSSYSTEEM:
De onderdeken wordt aan de waterdichte deken vastgemaakt met twee klittenbanden die zich aan weerszijden van de hals en achteraan het paard bevinden. Op die manier wordt één deken gevormd, waardoor het gemakkelijker te hanteren is en het aantal bevestigingen kleiner is dan bij de klassieke methode waarbij verschillende dekens over elkaar worden gelegd.
Model:
Het model is hoog aan de hals om schuren te vermijden, de versteviging in softshell ter hoogte van de schoft zorgt voor maximaal comfort. De gebogen vorm van de staartflap verhindert schuren en afbreken van de staartharen.
BEVESTIGING WATERDICHTE DEKEN:
2 klikgespen aan de borst, kruissingels en elastische dekensingels. De gespen van de kruissingels zijn voorzien van rubberen stoppers zodat ze niet onverhoeds kunnen opengaan.
NETHEID:
Doordat de onderdeken afneembaar is, is hij gemakkelijk te wassen in de machine.
Onderhoudstip
We raden aan om dekens regelmatig te reinigen. Urine en uitwerpselen die te lang ingedroogd zijn, kunnen de deken beschadigen. Een vuile deken kan huidirritatie veroorzaken. Borstel het stof van de deken voordat je hem afneemt. Alle dekens van Fouganza mogen in de wasmachine op 30°.
NAAR BOVEN